Προβολή - Χορηγίες

7/12/2018 - ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΑΦΟΙ ΡΟΥΧΩΤΑ Ε.Π.Ε. πιστή στο πλαίσιο της επικοινωνίας της και οπαδός καινοτόμων έργων, ήταν Χορηγός στην εκδήλωση που διοργάνωσε το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, με αφορμή τα 40 χρόνια δημιουργικής πορείας των ISV Architects.
Η προσέλευση του κοινού στην εκδήλωση ξεπέρασε τα 600 άτομα που με την παρουσία τους, τίμησαν τους Μπάμπη Ιωάννου, Τάσο Σωτηρόπουλο και Αλέξανδρο Van Gilder -τους περίφημους ISV- που συμπλήρωσαν 40 χρόνια δημιουργίας ξεχωριστών έργων, τα οποία μέσα από την αρχιτεκτονική και κατασκευαστική τους ποιότητα, έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας εικόνας στο περιβάλλον της πόλης, των προαστίων και της ελληνικής υπαίθρου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η εταιρεία ROUCHOTAS διατηρεί δυναμική παρουσία στον κλάδο της, μέσω συνεπούς διαφημιστικής προβολής, δημοσιεύσεων και καταχωρίσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Παράλληλα, με σκοπό να είναι πάντα κοντά στους πελάτες της, ενημερώνοντάς τους έγκαιρα κι αξιόπιστα για τις καινοτομίες των προϊόντων της και τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών που παρέχει, συμμετέχει συστηματικά σε όλες τις μεγάλες κλαδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται γύρω από το αντικείμενο της ξυλείας, αλλά και της κατασκευής γενικότερα.

Στα εκθεσιακά περίπτερα της εταιρείας μας οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σας υποδέχονται με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε δείγματα ξυλείας, παρέχοντάς σας χρήσιμη πληροφόρηση για τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε επιλέγοντας την ποιοτική ξυλεία της εταιρείας ROUCHOTAS και τις μοναδικές, καινοτόμες εφαρμογές της.

Σε αυτήν την ενότητα του website μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαφημιστική μας παρουσία, αλλά και για τις εκθέσεις στις οποίες θα συμμετάσχουμε, ώστε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά, είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης!

Καταχωρίσεις σε κλαδικό τύπο:

deck 1 580 cladding 1 580 floor 1 580 deck 2 580 deck 3 580 floor 2 580 floor 3 580 deck 4 580 floor 4 580

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ι.Σ.Ν.

isv 2 isv 1 isv 3 isv 4

 

hotel 1 580 hotel 2 580 feel 1 580