Δάπεδα Μασίφ & Ημιμασίφ

Floor V (μασίφ)

Η σειρά Floor V είναι ΔΡΥΙΝΑ ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣΙΦ παρκέτα, με πολύ μεγάλη ποικιλία σε πάχη, πλάτη και διαφορετικές ποιότητες. Διατίθενται αφινίριστα, αλλά και φινιρισμένα σε οποιαδήποτε επιθυμητή απόχρωση και υφή. Toποθετούνται καρφωτά και κολλητά.

floorV

 

Floor (μασίφ)

Η σειρά Floor είναι τα ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΙΑ ΜΑΣΙΦ παρκέτα, όπως τα Δρυς Ευρώπης και Αμερικής (Ροζέ, Λευκή), Ιrokο, Doussie, Teak Βιρμανίας, Wengé και άλλα. Όλα, ευρωπαϊκής ή δικής μας παραγωγής και διαλογής, διατίθενται με μεγάλη ποικιλία σε πάχη, πλάτη και ποιότητες. Η σειρά Floor δεν έχει σκοτία σε καμία από τις πλευρές του ξύλου και διατίθεται αφινίριστη. Mε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, κατά την εφαρμογή μπορούμε να δώσουμε την επιθυμητή υφή και απόχρωση.

floor

 

Krugers (ημιμασίφ)

Ημιμασίφ μονοσάνιδο δάπεδο από Δρυ, εξαιρετικής ποιότητας με πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, πάχη και πλάτη, 2 στρώσεων, ωφέλιμο Δρυς - Κόντρα πλακέ θαλάσσης Σημύδα. Η σειρά Krugers μπορεί να φινιριστεί με λάδι, λάδι - κερί ή βερνίκι. Έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι αν δε βρείτε έτοιμο το χρώμα που επιθυμείτε, σας το φτιάχνουμε εμείς!

krugers

 

Bellevue (ημιμασίφ)

Ημιμασίφ μονοσάνιδο δάπεδο από Δρυ, 2 στρώσεων, ωφέλιμο Δρυς - Κόντρα πλακέ θαλάσσης. Στη σειρά Bellevue θα βρείτε τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις, στις δημοφιλέστερες διαστάσεις και πάντα σε απόθεμα. Διατίθενται και χωρίς φινίρισμα για εξατομικευμένες αποχρώσεις.

bellevue

 

Manufaktur (ημιμασίφ)

Η συλλογή Manufaktur περιλαμβάνει 110 πολύ ιδιαίτερα χρώματα και αποχρώσεις με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως, η ακανόνιστη σκοτία, οι ξύλινες τάπες, τo τεχνικά εσκεμμένο κακοπλάνισμα, το ψαροκόκκαλο των 90° και άλλα εφέ, που καλύπτουν και τις πιο εκκεντρικές απαιτήσεις. Η συλλογή Manufaktur προσφέρεται σε διάφορα φάρδη και πάχη και είναι ημιμασίφ μονοσάνιδο δάπεδο από Δρυ 2 στρώσεων, ωφέλιμο Δρυς - Κόντρα πλακέ θαλάσσης Σημύδα.

manufaktur

 

Click (ημιμασίφ)

Ημιμασίφ μονοσάνιδο δάπεδο από Δρυ, στις δημοφιλέστερες αποχρώσεις, σε μεγάλα φάρδη και ιδιαίτερα μεγάλο μέσο όρο μήκους ξύλου. Διατίθεται με το σύστημα εφαρμογής Click για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.

click

 

Α-Τerra (ημιμασίφ)

Συλλογή ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ από τους καλύτερους Γερμανούς contemporary Αρχιτέκτονες και Designers. Προγυαλισμένο δάπεδο 2 στρώσεων, ωφέλιμο Δρυς - Κόντρα πλακέ θαλάσσης Σημύδα, φινιρισμένο με ειδικό λάδι - κερί, έτοιμο για χρήση. Το ειδικό αυτό λάδι - κερί δίνει στα Α-terra τις μεγαλύτερες αντοχές από οποιοδήποτε άλλο προγυαλισμένο δάπεδο της αγοράς και εξαλείφει τη συντήρηση. Τα Α-terra επίσης έχουν μοναδικές βραδύκαυστες ιδιότητες (πάχος 16 mm: D-s1, πάχος 21 mm: C-s1).

a terra

 

Chapel (ημιμασίφ)

Μονοσάνιδα Δρύινα δάπεδα υψίστης ποιότητoς και αισθητικής, λόγω της χειροποίητης διαδικασίας φινιρίσματος με λάδι - κερί. Παράγονται μασίφ, συνολικού πάχους 20 mm, και ημιμασίφ συνολικού πάχους 15 mm και 20 mm, με ωφέλιμο πάχος σε Δρυ 4 mm και 6 mm αντίστοιχα. Οι ιδιαίτερα καινοτόμες μέθοδοι φινιρίσματος τα καθιστούν μοναδικά στον κόσμο. Στη σειρά Chapel επίσης θα βρείτε κασέτες πατωμάτων και ψαροκόκκαλο 45° & 90° (Ηerringbone & Hungarian point).

chapel